Betalingsvormen in de praktijk – Medisch Centrum de Weght – Nieuwe-Tonge

Welkom op de website van Medisch Centrum de Weght

 

Medisch Centrum de Weght
Korteweegje 1 3244 AK Nieuwe-Tonge

Terug naar overzicht

Betalingsvormen in de praktijk

We hebben gemerkt dat er steeds meer rekeningen rechtstreeks naar de patiënt gaan van medicatie of hulpmiddelen die niet door de verzekeraar worden vergoed. Hierdoor wordt de tijd die we moeten besteden aan de administratie steeds meer. We vinden dat we deze tijd veel beter aan de patiëntenzorg kunnen besteden. We willen graag de opties om te betalen uitbreiden, er zijn de volgende mogelijkheden:  

  1. De rekening direct voldoen door te pinnen in de apotheek 
  1. De rekening te voldoen via automatische incasso/doorlopende machtiging, u krijgt dan de rekening mee of thuisgestuurd en na ca. 4 weken wordt het bedrag van een rekening afgeschreven 
  1. In verband met veiligheid heeft contante betaling niet de voorkeur, het kan natuurlijk wel.  

Het is dus niet meer mogelijk de rekening zelf over te maken. Dit kan in het vervolg alleen nog maar met een automatische incasso via een doorlopende machtiging. 

Als u niet aan de balie uw rekening wilt voldoen dan vragen we u om een doorlopende machtiging in te vullen en naar ons toe te sturen of in te leveren aan de balie. Wij zullen de medicatie niet meer meegeven als er geen doorlopende machtiging is of niet direct betaald wordt.  

 

Publicatiedatum: 03-11-2021