Patienten portaal – Medisch Centrum de Weght – Nieuwe-Tonge

Welkom op de website van Medisch Centrum de Weght

 

Medisch Centrum de Weght
Korteweegje 1 3244 AK Nieuwe-Tonge

Terug naar overzicht

Patienten portaal

Zoals u wellicht al heeft ondervonden werkt ons patiënten portaal niet naar behoren.

Achter de schermen zijn wij, samen met de ICT afdeling van ons huisartsensysteem druk bezig geweest om hier verbetering in te krijgen. Dit loopt al vanaf 1 oktober jl.

Helaas bieden ze weinig oplossingen, vandaar dat wij, als praktijk, een andere route naar een oplossing hebben gekozen. We gaan de herhaalreceptaanvragen uit het huisartsendeel halen en overhevelen naar het apotheeksysteem.

Heeft u een al een account voor uwzorgonline.nl en bestelde u medicatie via dit account, dan vragen wij u een kleine aanpassing te doen.

Maakt u gebruik van de UwZorgOnline app op telefoon of tablet? Voeg dan Medisch centrum de Weght toe als apotheek.

Als u via de website besteld gebruik dan www.mcdeweght.nl.

Als u klikt op herhaalrecepten dan wordt u door gelinkt naar de nieuwe koppeling op: www.mcdweghtapo.uwzorgonline.nl, helaas moet u dan een extra account aanmaken.

Wij zullen u zo snel mogelijk koppelen in de apotheek

Heeft u nog geen account maar wilt u dit graag aanmaken, zodat u voortaan ook medicatie kunt bestellen via het patiënten portaal? Maak dan een account aan via: www.mcdeweghtapo.uwzorgonline.nl

Voor de problemen met betrekking tot inzage in dossier en uitslagen en het sturen van berichten, daar zijn wij nog steeds mee bezig om een gepaste oplossing te krijgen van de softwareleverancier.

Inmiddels zijn we zoekende naar een nieuw huisartsensysteem om deze problematiek onder controle te krijgen en de leverancier nauwelijks een oplossing zoekt.

Heeft u vragen, neem dan contact op met de praktijk of apotheek.

Publicatiedatum: 20-04-2022